Vakantie Bijbel Week

Wanneer:      16 augustus t/m 20 augustus 2023

Voor wie:     
Kids         : kinderen die in groep 0 t/m groep 4 zaten.

Tweens   : kinderen die in groep 5 t/m groep 8 zaten.

Tieners    : tieners die het afgelopen jaar op de middelbare school hebben gezeten.

Thema:       TEL MAAR MEE

We hebben tijdens de Vakantie Bijbel Week een prachtige en hoopvolle boodschap te vertellen: God wil er voor jou zijn met Zijn liefde. En Hij wil heel graag dat jij Hem leert kennen.

Als we alles bij elkaar optellen (Tel maar mee!) wat er in de Bijbel over God geschreven staat, dan ontdek je steeds meer over Wie Hij is. God wil een relatie met mensen. De Bijbel laat zien hoe Hij dat doet. De Bijbel leert ons dat God trouw is. Iedereen telt mee voor God! Hij laat niemand vallen. Nooit! 

Als je iemand leert kennen, ontdek je iemands karaktereigenschappen. Je ontdekt bijvoorbeeld dat je vriend heel vrolijk is, maar dat hij ook wel een beetje een ochtendhumeur heeft. Wát je ook ontdekt als je alles bij elkaar optelt, voor een echte vriend tel je mee! Ook bij God tel jij mee. Op Hem kan je rekenen!

 

Vrijwillige bijdrage
Deelname aan de VakantieBijbelWeek is gratis, maar om de onkosten te dekken is een vrijwillige bijdrage van harte welkom. Giften kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL44RABO0373720475 t.n.v. Vakantiebijbelweek Gouda. Hartelijk dank!

Aanmelden

Heb je er zin in gekregen? Via de aanmeldpagina kun je je opgeven. Voor meer vragen, ga naar contact.